I LOVE SUSHI ALMERE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3122 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Almere. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 20:45 Eten was heerlijk. Bezorging (tijd) was belachelijk lang.
28 jan 2023 om 16:47 hele lieve bezorger, hij is heel vriendelijk en eten is lekker
23 jan 2023 om 20:56 Ik heb voor zeker 54 euro besteld en heb ruim de helft weg gegooit was niet lekker rijst niet goed en de gebaken garnalen in de sushi waren te hard waardoor het als verbrand aan smaakte geen aanrader voor wie dan ook
20 jan 2023 om 22:43 Erg lekker!
15 jan 2023 om 12:31 Ik moest erg lang wachten. De bezorger was een uur later dan was aangegeven. De sushi was heerlijk, alleen de loempia's waren koud. Normaliter bezorgen ze wel heel snel en ben ik tevreden over hun.
14 jan 2023 om 21:52 1 uur en 45 minuten gewacht op onze bestelling (het zou er met 60 min zijn) vervolgens waren alle warme gerechten koud en de schaal sushi leek wel door elkaar gehusseld. Erg jammer.
13 jan 2023 om 20:29 miss some food. but food is great and milk tea is good taste. delivery is fast. Pls check next time.
12 jan 2023 om 20:35 Heel lekker en snelle levering
6 jan 2023 om 18:57 We hadden 2 pokebowls besteld waren ontzettend teleurgesteld want zat meer sushi rijst in dan dat het belegd was. Daarnaast was de avocado gewoon bruin en oud en nodigde dat echt niet uit om het op te eten. Erg jammer….
2 jan 2023 om 9:35 Mijn dochter vierde haar verjaardag en wilde graag Sushi eten! Dit schreef ik in de opmerkingen en ze kreeg een handgeschreven felicitatie met haar sushi! Erg leuk! Ze (en de visite) heeft ervan genoten! Dank jullie wel
1 jan 2023 om 13:24 Sushi was gewoon goed. Er zaten geen edame boontjes bij.
27 dec 2022 om 13:03 Goeie bezorging en sushi’s waren lekker!