I LOVE SUSHI ALMERE

I LOVE SUSHI ALMERE Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3039 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Almere. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 23:21 Bestelling stond op tijd klaar! Heerlijk vers bereid Erg vriendelijk personeel. Was er een tijdje niet meer geweest maar ga zeker weer vaker bestellen!
22 mei 2022 om 23:16 Sushi was lekker vers. Eten stond klaar op de gegeven tijd. Vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel :)
22 mei 2022 om 23:07 Eten was lekker knapperig en de sushi goed bereidt.
8 mei 2022 om 19:54 Langer dan 1,5 uur op je eten wachten en vervolgens valt de sushi nog uit elkaar ook niet te eten zo doordat het niet goed gerolde sushi was. echt een miskoop. Wanneer je belt zeggen ze dat de bezorger er bijna is, 20 minuten later is blijkbaar bijna
6 mei 2022 om 22:00 lekker
28 apr 2022 om 8:40 Bezorging was sneller dan aangegeven. Eten was lekker knapperig en de sushi goed bereidt.
20 apr 2022 om 20:20 Vlotte, nette bezorging. Het eten is ook goed, alleen 1 paar eetstokjes vergeten toe te voegen
16 apr 2022 om 22:53 Altijd lekker/vers en een snelle levering
13 apr 2022 om 20:58 Hey duurde twee uur, 120 minuten voordat het eten kwam op een woensdag. Soft shell crab was zonder saus, was echt afgeregeld en miste smaak. Was het geld niet waard
27 mrt 2022 om 20:31 Normaal is het altijd lekker helaas viel vandaag erg tegen... pokebowl was matig en de bubbeltea was lauw inplaats van lekker koud zoals normaal. Volgende keer beter :/ bezorger was niet vriendelijk en me pokebowl was ook helemaal door de war.
27 mrt 2022 om 10:13 De hele familie vond de bestelde sushi zwaar onder maat. Het was erg smakeloos. De flauwe sushi in combinatie met de te zoute en aanwezige smaak van de sojasaus, maakte het er niet beter op.
27 mrt 2022 om 8:47 De bezorging duurde 30 minuten langer dan aangegeven.